#Quizlet

Let op! Nadat je (aangemeld hebt en) ingelogd bent, moet je nog “Toetreden tot de klas” door hieronder op de klassenlink te klikken. Als je dat namelijk niet doet, kunnen wij de voortgang niet volgen. Als je al weet hoe het werkt, check dan de klassen (Class 1X LiveBeat, Class 2X LiveBeat, Class 1Y OwnIt! of Class 2Y OwnIt!) om toe te treden.

Om Quizlet te gebruiken moet er een account aangemaakt worden (Aanmelden/Sign up). Je gebruikt hiervoor de gegevens van Panta Rhei.

De aan te maken Username: eerste drie letters van je voornaam + jouw leerlingnummer. Als je Jaydan heet en jouw leerlingnummer is 54321, dan wordt het dus jay54321. Noteer jouw gebruikersnaam in bijvoorbeeld iNotes of Google Keep. Sommige leerlingen hadden al een gebruikersnaam of hebben de bovenstaande instructie niet sec opgevolgd.

Het aan te maken Wachtwoord: Welkom2017

Gebruik bij de registratie jouw Panta Rhei emailadres, wat in dit voorbeeld dan 54321@sgpantarhei.nl zou zijn.

Lees hieronder verder…

..

..

Om de woordenlijsten van Live Beat (Klassen1 & 2) en Stepping Stones (Klas4) te kunnen gebruiken, moet je toetreden tot een klas. Als jouw klas er niet bij staat, kies je dus de X klas van jouw jaar.

Yes!! Als dit rond is, kan je beginnen met leren! Whoop!! Zorg er uiteraard wel voor dat je de juiste Unit te pakken hebt 😉.

..

Helaas komt het vaak voor dat wij jouw voortgang (heet nu in Quizlet (nog) vooruitgang) niet goed kunnen volgen. Dit heeft er dan mee te maken dat het koppelen met de juiste klas, niet goed is gegaan. Om die reden kan het dat de docent vraagt een streenshot/screenprint te sturen van wat je Geleerd hebt. Geleerd is een tablad 😜. Zorg ervoor dat jouw username ook in beeld is.

Hieronder zie je ook de icoontjes van de 5 leeronderdelen. Van links naar rechts: Leren, Kaarten, Schrijven, Speller & Test. De andere twee mag je uiteraard ook doen. Als het afgerond is, zie je een vinkje of een nummer (aantal pogingen) in het groen.

..

Quizlet
Quizlet Algemeen

“Over 90% of students who use Quizlet report receiving higher marks.”

© Sumter.info | Powered by Delmar Sumter